AB Sportscafé

Her er der plads til alle – uanset om du har brug for en kaffe og croissant søndag morgen, en luksustoast i hånden eller en fadøl med holdkammeraterne efter træning.


Du kan også mødes med familie, venner eller holdkammerater til aftensmad i cafeen.


Vi tilbyder en fast menu samt ”dagens ret” alle hverdage – ”dagens retter” kan ses på vores skilte eller endnu bedre: Følg os på Facebook og Instagram.

Her kan du ligeledes orientere dig om særlige arrangementer, som fællesspisninger, sportsbegivenheder på storskærm, …


Book gerne i forvejen, hvis I er et større selskab – så sørger vi for, at have den ønskede mad klar til jer :)


Kontakt info:
Mail: [email protected]

Telefon: 42 48 49 48

 

Åbningstider:

Mandag til torsdag
Kl. 16:00 til 22:00 (køkkenet lukker 21.00)


Lørdag og søndag:
Kl. 10:00 til 17:00 (køkkenet lukker 16.00)


Så lad AB Sportscafé hjælpe jer!   

I AB Sportscafé er der mulighed for at holde arrangementer af alle slags. Vi finder i fællesskab den rette menu og er altid klar på dialog, så I får den bedst mulige oplevelse. Vi hjælper gerne med hele pakken, så I blot skal nyde festen. Vi har plads til 150 spisende gæster, som kan sidde i smukke grønne omgivelser med udsigt til opvisningsbanen med Hareskoven i baggrunden. Vi har direkte udgang til frisk luft i de grønne omgivelser.

Lokalet er fleksibelt og kan tilpasses til de ønsker I måtte have for jeres arrangement. Vores sportscafé er placeret tæt på Skovbrynet station, og dermed er der let adgang til indre København.

Vi tilbyder holdspisninger, når sæsonen eller året går på hæld. Det er altid godt for det sociale sammenhold, at man får sagt tak for denne gang og på gensyn med en omgang hygge og noget god mad. Kontakt os med jeres ønsker, så kommer vi med konkrete forslag til en menu, som matcher jeres budget.