Gæster

AB ligger i naturskønne områder i Bagsværd, hvortil klubben flyttede i 60'erne fra Nørre Allé i København. AB tæller i dag fire sportsgrene: tennis, cricket, fodbold og håndbold. I indgangene hænger der opslag med dagens kampe i alle fire sportsgrene.

Omklædning

Omklædningsrum findes, som det ses på oversigtskortet, i hallens bagerste område når man ankommer. Hold øje med skiltene rundt omkring på anlægget og ved hallens indgange.
I østfløjen af halle findes der omklædningsrum til vores gæstende hold, samt to for gæstende kvindehold. Der er en udspecificeret fil vedhæftet som PDF her:
Oversigt - Omklædningsrum.

Skulle man være i tvivl, så kan man altid henvende sig til vagten på tlf.: 30 92 94 16.

Infoskærm

I indgangen til AB Hallen har vi også en informationsskærm hængende, såfremt man vil se dagens kamp- og træningsoversigt. Her er 8 græsbaner og 2 kunstgræsbaner. Indendørs er der fire tennisbaner, tre håndboldbaner samt et styrkerum. Til udendørssæsonen har vi 8 tennisbaner. Der spilles cricketkampe på bane 1+2.

S-tog

AB er nabo til Skovbrynet Station. Det er derfor nemt for gæster og tilskuere at komme til anlægget med offentlig transport. Planlæg din rejse her: www.rejseplanen.dk

Vejrudsigten i Bagsværd:  www.dmi.dk

Vi glæder os til at byde Jer velkommen,

Oversigtskort