Klubnyheder

Fodbold: U15-pokalfinale mod Brøndby

16. maj 2023, 16.01

I morgen er der pokalfinale for AB’s talentfulde U15-mandskab, som møder Brøndby IF på Birkerød Stadion. Der kommer til at være solid forældreopbakning, og der er da også lagt op til et brag af en kamp for de topmotiverede talenter. På vejen til finalen har de unge AB’ere vundet over BK Friheden, B1903, Ledøje-Smørum, Greve og Holbæk B&I.

I spidsen for U15-holdet er den unge trænerduo, Joshua Mwamba og Philip Lohpehre, som går ind til den spændende opgave med respekt for modstanderen, men også med en forventning om, at de unge AB-spillere fortsætter de flotte takter fra de hidtidige runder i ungdomspokalen.

Vi har spurgt Josh om forventningerne til pokalfinalen.
-  Jeg tror, det bliver en tæt og intens kamp. Begge hold har talentfulde spillere, og er sultne efter at vinde pokalen. Jeg håber virkelig, at vi rammer dagen og spiller med beslutsomhed og dedikation. Vi har set frem til denne kamp og er klar til at yde vores bedste indsats. Jeg tror på, at vores hold kan overraske og give Brøndby kamp til stregen. Det bliver en kamp, hvor ethvert hold har en chance for at vinde, og jeg håber virkelig, at AB kan trække det længste strå og gå hele vejen!


- Nøglen til succes for os vil være at vi er modige, og har en solid defensiv organisation. Defensivt skal vi være velorganiserede, og vi skal minimere rummene og forhindre Brøndby IF i at finde plads til farlige angreb. Derudover skal vi være aggressive i vores presspil for at kunne lukke ned for dem. Offensivt vil vores fokus være at udnytte vores styrker og skabe målchancer. Vi vil arbejde på at skabe variation i vores angrebsspil og udnytte vores spilleres spidskompetencer og ramme Brøndby på deres svagheder.


- Selvom vi er betragtet som underdogs, så har vi en sund tro på egne evner og spiller med mod og en vindermentalitet. Pokalfinaler er uforudsigelige, og alt kan ske. Vi har helt sikkert håb om at vinde pokalguldet, men det kræver en fantastisk præstation og at vi udnytter vores spilkvaliteter til fulde.

Vi hepper på U15 i morgen, og ser frem til en spændende pokalfinale!