Klubnyheder

Fodbold: Mathias Karlsen bliver assistenttræner for det nye U17 Future-hold

27. juni 2022, 11.56

Imens spillerne på Akademiet i indeværende uge blev sendt afsted på sommerferie, så forsætter forberedelserne frem mod den kommende sæson. Ultimo sidste uge blev Mads Øvlisen som cheftræner for future-holdet og nu er tiden kommet til at annoncere assistenttræner Mathias Karlsen!

Mathias er 30 år og har i indeværende sæson været træner på U19 Øst holdet i Lyngby og var i perioden inden, cheftræner for IF Skjold Birkerød U-19-hold.

Mathias er i besiddelse af DBUs B-licens og derudover uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut. Aktuelt er Mathias i gang med at uddanne sig som psykomotorisk terapeut.


Bo Storm glæder sig over tilgangen

- Uanset hvor vi har indhentet referencer fra, bliver Mathias omtalt som et empatisk, nysgerrig og ambitiøs menneske, som altid møder forberedt og energisk op. I den sportslige ledelse har vi været meget grundige ift. sammensætningen af trænerteamet på Akademiets U17 Future-hold, men allerede efter første samtale var vi enige om, at vi skulle finde plads til Mathias på Akademiet. Mathias havde selv et stort ønske om at arbejde med de ældre årgange, da hans uddannelse som psykomotorisk terapeut, taler spændende ind i koblingen mellem Akademiets fysiologiske og mentale arbejde.

Mathias Karlsen ser frem til at starte i AB

- Jeg ser virkelig meget frem til vores kommende samarbejde og priser mig lykkelig over det nye kapitel, som skal til at starte. Jeg ser det som et potentiale for at få indført en helt ny tilgang til anskuelse af hvordan fodboldspillere er skruet sammen mentalt og fysiologisk. Min tilgang til spillerne bliver meget på spillerens egne præmisser, da jeg ser mennesket bag fodboldspilleren før end jeg ser fodboldspilleren bag mennesket. Samtidig vil jeg også være at kunne finde på banen ift. opsætning og udførelse af tilrettelagte og relevante øvelser.

- Som psykomotorisk terapeut studerende vil jeg kunne bidrage med en holistisk og humanistisk tilgang til livet bag ved fodboldens til tider glamourøse verdensbillede. Spillerene vil have mulighed for at modtage manuel behandling, samtale terapi og fysisk terapi. Alt det kommer til at ske i samarbejde med Akademiets yderligere tilknyttede stab.


- Jeg glæder mig til at komme i gang og møde drengene, de andre i staben og alle i og omkring klubben.


Vi ser frem til et spændende samarbejde, og glæder os til at følge Future-drengene!