Klubnyheder

Fodbold: Akademiet tilknytter Anders Rasch til U9-U12

14. juni 2022, 12.57

Et godt og kvalificerende miljø for børn, forældre og trænere kommer ikke af sig selv. Vores ambition på Akademiet er at vores spillere trives, har det sjovt og oplever at udvikle sig – både som mennesker og fodboldspillere. Det samme gør sig gældende for akademiets trænere, som gør et kæmpe stykke arbejde. I et talentudviklingsmiljø er det derfor altafgørende at vi har et godt tilbud til alle, således at trænerne har, eller opnår, de rette kompetencer til at udvikle fremtidens fodboldspillere på en legende, kreativ og fantasifuld måde.

 

Vi er rigtig glade på akademiet for at have tilknyttet Anders Rasch til at hjælpe vores dygtige trænere med at udvikle sig og understøtte vores udviklingsmiljø for spillerne.

Anders tilknyttes AB som udviklingstræner for årgangene U9-U12, og kan kontaktes på [email protected].


Anders ser frem til sin nye rolle

-Først og fremmest så er jeg rigtig glad for interessen fra AB’s side. Jeg har i forvejen nogle rigtig gode relationer i klubben på trænersiden og kender også forældre der har børn i klubben, og fælles er man kun har godt at sige om AB. 

De sidste par år har jeg kun koncentreret mig om at lave fodboldcamps så det bliver dejligt også at skulle være en del af en klub igen. Jeg håber på at jeg kan være med til at udvikle det i forvejen gode træningsmiljø, så det bliver endnu stærkere Jeg glæder mig rigtig meget til at møde trænere, spillere og forældre og ikke mindst at komme i gang, udtaler Anders Rasch

Skrevet af Ungdomsudviklingstræner Martin Ørnskov