Klubnyheder

Ny forpagter til AB Sportscafé

8. september 2023, 13.21

Det er en stor glæde for os at kunne offentliggøre, at vi har fundet nye forpagtere til AB Sportscafé på anlægget på Skovdiget.

Valget er faldet på Tomas, Jesper og Anne-Mette, der beskriver sig selv som ”tre glade madentusiaster”.

Mange har bemærket, at der har foregået spændende ting i caféen på det seneste. Der er nemlig meget at holde styr på, når man skal åbne en café. Jesper forklarer: ”Vi har haft rigtig travlt de seneste par uger. Vi vil gerne komme rigtig godt fra land, så vi har skuret og skrubbet i lokalerne, testet de mange maskiner i køkkenet og ikke mindst lavet test-måltider, så vi er klar til åbningen. Den sidste del er klart den sjoveste”.

Tomas har stiftet bekendtskab med lignende job, som formand for B82 Virum samt bestyrer af klubbens café. Fælles for de tre er entreprenør-ånden med masser af drive. Tomas tilføjer: ”Vi har masser af spændende planer for fremtiden og håber at kunne samle ABs medlemmer med familier til hyggelige aftenarrangementer i caféen – herunder fællesmiddage, italiensk aften, børnenes aften mm. samt til sportsbegivenheder på skærmen”.

 

I forbindelse med genåbningen af AB Sportscafé inviteres der til reception, hvor alle er velkommen til at kigge forbi og møde Tomas, Jesper og Anne-Mette. Receptionen finder sted torsdag 14/9 kl. 16:30-17:30.

Fra de tre glade madentusiaster lyder der en sidste besked: ”Vi glæder os til at møde jer alle i Sportscaféen. Vi modtager gerne ris, ros og gode idéer, for vi er her for JER!”.

Facts om AB Sportscafé

  • AB Sportscafé er en café på Skovdiget 1 med plads til 150 spisende.
  • Sportscaféen har åbent hver dag.
  • Sportscaféen kan byde på alt fra kaffe og croissant, en lækker sandwich, en fadøl med dine medspillere efter kampen til en lækker middag med familien om aftenen.
  • Du kan holde din fødselsdag, fest, bryllup eller andet i caféens lokaler. Kontakt AB Sportscafé og få et uforpligtende tilbud skræddersyet præcis til dine behov.”