Klubnyheder

Fodbold: Tak for en fantastisk AB Cup

15. maj 2023, 10.37 / 15. maj 2023, 14.26

Weekenden bød på ekstra travl i AB-regi, da samtlige fodboldbaner måtte tages i brug. Den årlige udgave af AB Cup blev nemlig afviklet, og med 185 deltagende hold og ca. 800 kampe, så var der mange ting, som skulle gå op i en højere enhed.


Et hårdtarbejdende ABUF med frivillige hjælpere havde stået for kampprogram og de mange praktiske ting i weekendens løb. REMA 1000 Hareskov havde sørget for kildevand til alle hjælperne, og Unisport sørgede for håndklæder og muleposer til deltagerne.


Der var travlhed alle steder inklusive stævnekontor, AB Sportscafé og ved præmieoverrækkelse. De mange hold fra bl.a. Bagsværd Boldklub, AB Tårnby, B.93, Boldklubben Fix, Avarta, GVI, Greve, Brøndby og mange flere klubber var stillet til stævnet i aldersgrupperne 7-12 år, hvor de dystede i A og B-rækker, så alle blev matchet bedst muligt.


Der var indledende runder og finalespil, som det hører sig til, og jagten på medaljer og trofæer var en stor motivationsfaktor i alle rækkerne. Udover jagten på sportslig succes, så var der en masse sociale bånd, og opmuntrende ord fra både holdkammerater, forældre og modstandere undervejs i de enkelte kampe. Det var en fornøjelse at følge glæden ved fodboldspillet, og hvordan ordet ’holdsport’ blev centralt i kampene for at få alt til fungere bedst muligt.

Hovedformand Ulrik Rasch er stolt over stævnets forløb
- AB Cup har en størrelse, som kun gør det muligt at afvikle sådan et stævne ved hjælp en masse arbejdsomme og frivillige kræfter, som har brugt masser af tid på koordinering og planlægning. Det er noget vi kan være stolte over, og er noget som viser AB fra sin bedste side, når det går op i en højere enhed.

- Mangfoldigheden og arbejdsomheden under hele weekenden er noget, som er et godt billede af AB som klub, og som harmonerer med vores værdier. Alle der har deltaget og hjulpet skal have et stort tak og et anerkendende klap på skulderen for indsatsen.


Vi takker alle spillere, ledere, forældre og frivillige, som var med til at løfte de mange opgaver før, under og efter AB Cup, og ser tilbage på en minderig weekend med basser af boldspil på AB’s anlæg.

Foto: Dennis Børner