Østfløjens omklædningsrenovering fortsætter

3. januar 2023, 12.28

I 2022 blev der etableret helt nye baderum i østfløjen af AB Hallen, og damernes omklædning blev også renoveret. Dette var første skridt på vejen til nogle helt nye omklædningsfaciliteter, som i 2023 skal færdiggøres. Med nye baderum, som blev de gamle renoveret og opdelt, således at man har et større antal brusere, og kan have baderum til de enkelte omklædningsrum i højere grad. Herudover der kommet endnu et toilet, hvilket der også bliver etableret et mere af, i den kommende etape.

Denne tiltrængte renovering gør opdeling af hold, rengøring og en masse andre ting nemmere, så vi får nogle mulighed for de forskellige hold til at kunne dele sig op, uden at skulle forstyrres af at man har et omklædningsrum, som nærmest også er et gennemgangsrum.

Der kommer til at være en lang fordelingsgang, hvorfra man kan benytte sig af tildelte omklædningsrum. Dette gør det nemmere for egne medlemmer og gæster, at få anvist et korrekt sted at være med sit hold. Det kan virke som en basal ting, men er faktisk noget, som holdene ikke altid har haft som en selvfølge, da den nuværende plantegning gør, at man har nogle åbne rum, så man f.eks. kan være så uheldig at blive forstyrret midt i det taktiske oplæg.

Allerede tirsdag morgen gik håndværkerne i gang med 2. etape af renoveringsprojektet, og da omklædningsrummene fortsat skal være i brug, så kræver det noget logistik, så man generer mindst muligt.

Vi beklager de gener det måtte medføre i mens arbejdet pågår, men minder også hinanden om, at der er nye faciliteter lige om hjørnet, hvilket vi godt kan glæde os meget over!