Fodbold: AB deltager i Diabetesforeningens efterårslotteri 2022

10. november 2022, 15.26

Som noget helt nyt deltager fodboldafdelingen i Akademisk Boldklub i Diabetesforeningens efterårslotteri 2022.

Her kan man tjene penge til sit eget hold samtidig med, at man også støtter en god sags tjeneste og tjener penge til klubkassen. Formålet med deltagelsen er at støtte den gode ungdomsfodbold vi oplever på tværs af årgangene, tjene penge til de deltagende holds egen holdkasse og indsamle penge til en god sag. Vi håber at alle hold støtter op omkring initiativet og har lyst til at gøre en forskel!

Læs her hvordan Roskilde KFUM solgte deres lodder og fik fede oplevelser til holdet: https://diabetes.dk/stot-os/vaer-med-i-lotteriet/saelgerhistorier/fodboldhold-samlede-ind-til-faelleskassen

Hvad kan man vinde?

Hvert solgte skrabelod giver mulighed for at vinde lækre og attraktive præmier! Hovedgevinsten er en ny bil, men man kan også vinde lækre rejser og madpræmier. Se den samlede præmieliste her: https://diabetes.dk/stot-os/vaer-med-i-lotteriet/det-kan-du-vinde

Diabetesforeningen

Hvordan deltager vi?

Ønsker jeres hold, spillere og trænere at deltage skal I tage kontakt til Søren Soll-Johanning på mail: [email protected] eller på telefon 27593797. Herefter vil i få udleveret jeres ønskede antal lodder og salget kan herefter starte.

Hvornår kan vi starte med at sælge lodderne?

Når I har fået udleveret jeres lodder kan I starte med at sælge lodderne. I kan sælge lodder fra nu af og frem til den 16. december 2022. I bestemmer selv, hvor mange lodder I ønsker at sælge og dermed også, hvor mange penge I tjener. Evt. overskydende lodder skal leveres tilbage til klubben senest d. 20 december. Herefter hæfter holdet for manglende lodder ved lotteriets opgørelse.

Hvordan sælger vi lodderne?

Lodderne kan sælges til familie, venner, kollegaer eller andre, der ønsker en chance for at vinde gode præmier! Erfaring viser, at salget går nemt og at de fleste gerne vil støtte op om sagen. Vi anbefaler at spillere/trænere går sammen i mindre grupper/par og sælger sammen - sådan kan man gøre det til en hyggelig oplevelse!

Her følger fem gode råd for at gøre salget nemt:

1. Gå ned ad gaden eller din vej og ring på døren (bedst efter kl. 16.00).
  2. Sælg til familie, venner, naboer eller til lokale arrangementer i byen.
  3. Stå foran det lokale supermarked og sælg lodderne (husk at få tilladelse fra butikschefen).
  4. Fortæl de interesserede, at de er med til at støtte AB og kampen mod Diabetes blandt børn og unge.
  5. Husk at fremhæv de gode præmier man kan vinde.

Når en person køber ét eller flere lodder, så overfører personen via MobilePay til nummeret: 566221 (husk at se, at der er swipet korrekt). Herefter udleveres loddet og køberen kan skrabe og vinde præmier.

Hvad koster et lod - og hvor meget tjenes der pr. solgt lod?

Lodderne sælges for 30 kr., og AB tjener 14 kr. pr. solgt lod. Ud af de 14 kr. går 7. kr. til AB’s fodboldafdeling, så vi som klub kan styrke det gode arbejde, der sker ude på banerne. De resterende 7. kr., går til Jeres eget hold. Disse penge kan fx gå til nye bolde, træningstøj, fodboldoplevelser, træningslejre eller til holdkassen, der forvaltes af jeres træner/forældregruppe. 16 kr. går altså til Diabetesforeningens fortsatte arbejde for forebyggelse af sygdommen blandt børn og unge.

Godkendelse fra spillemyndighederne
Efterårslotteriet 2022 er godkendt af Spillemyndigheden den 1. april 2022. Lodderne sælges i perioden fra den 8. august og frem til den 16. december 2022.