Klubnyheder

AB’s talentakademi har fået egne kontorfaciliteter

27. september 2022, 15.04

Efter U17 og U19 er overgået til fodboldafdelingen, så har det længe været et ønske at optimere faciliteterne for Akademiets egen administration.

Talentchef Bo Storm og ungdomsudviklingsleder Martin Ørnskov har fået etableret kontorfaciliteter i hjørnet af det der tidligere blev betegnet som ’Ungdomslokalet’, som er beliggende ved foyeren. Med en opdeling af lokalet, så kan det også fortsat benyttes af medlemmer i området uden for AB Sportscafé, hvor der er egen indgang midtfor glaspartiet. På den måde kan brugere af hallen stadig holde en velfortjent 3. halvleg imens de nyder udsigten til bane 1 og en forfriskning fra caféen.

Akademiet kan således også afholde trænermøder, spillerudviklingssamtaler og dykke ned i taktiske overvejelser på banen, uden at skulle booke et sekundært lokale. Det er et meget positivt skridt i udviklingen af rammerne for klubbens fodboldtalenter, at administrationen bag Akademiet nu har et veletableret kontor.

Samtidig er der også opsat en stor infoskærm, hvor medlemmer og gæster kan se dagens program med banepåsætning kamptidspunkter mm. ved ankomst.

Vi glæder os over at det er muligt at udnytte rammerne til gavn for klubbens udvikling.