Tennis: En aktiv tennis-sommer går så småt på hæld

31. august 2022, 11.12

Sommeren går på hæld, og vi kan med glæde se tilbage på en masse gode tennisoplevelser - både på AB’s dejlige tennisanlæg, og ude i det ganske land.

En tur over på den anden side af sundet gav flere af vore medlemmer store tennisoplevelser - bl.a. kom Aneeqa helt tæt på vinderen i Båstad, Francisco Cerundolo fra Argentina, som d.d. er nr. 27 på verdensranglisten. Aneeqa strøg selv også helt til tops - dog i en mindre turnering herhjemme.

Flere AB'ere var turneringsaktive hen over sommeren - og endda med stor succes! Sommerferien bød også på to ugers målrettet træning for 23 af vore mest ambitiøse juniorer - i en hedebølge, som dannede perfekt ramme for udendørs tennisspil - og kampe og hygge i pauserne.