Fantastiske sommerferieaktiviteter i AB

4. august 2022, 14.27

Traditionen tro, så afsluttes skolernes sommerferie med en masse sommerferieaktiviteter på AB's anlæg for en masse af kommunens børn. Aktiviteterne i AB er for skolebørn i 0.klasse-3.klasse.

Sommerferieaktiviteter er et tilbud fra Gladsaxe Kommune, hvor børn kan tilmelde sig forskellige aktiviteter for en uge af gangen. Aktiviteterne bliver tilbudt i samarbejde med de foreninger, der ligger i kommunen, og kan altså både være svømning, rollespil, teater eller boldspil.

I AB sørger vi derfor også for at børnene stiller bekendtskab med alle klubbens fire sportsgrene, og samtidig prøver flere boldlege. Det sociale er altså i centrum, og instruktørerne sørger for en masse sjove boldlege, stafetter, højt musik og en masse løb.

I løbet af ugen har der været håndbold, fodbold, cricket og vi har udviklet vores egne boldspil. Fredag har vi traditionen tro vores turneringsdag, hvor vi i forskellige hold kæmper, i de forskellige sportsgrene og flere til, om at vinde 1. pladsen.

Der er fuldt hus, og derfor også en fornøjelse at se børnene få brændt krudt af - både ude og inde.