NY KONTINGENTOPKRÆVNING I HOLDSPORT

15. august 2022, 12.05

Kære medlemmer,

I forbindelse med, at vi er i gang med at give klubben et tiltrængt digitalt løft, er vi i maj måned er det med glæde at vi er overgået til HOLDSPORT som IT-system.

I skulle gerne have modtaget mails fra Holdsport omkring denne nye opkrævningsprocedure tidligere, men for god ordens skyld kommer de her 😊
Fremadrettet vil alle betalinger foregå med automatisk kortbetaling gennem holdsport. Det er derfor kun denne gang, i aktivt behøves gøre noget - herefter vil opkrævningerne ske automatisk, selvfølgelig efter advisering af jer. Mailen indeholder et link til betaling som fører sikkert gennem betalingsprocessen.

Dette erstatter betalingsservice og i behøves derfor ikke gøre yderligere vedrørende opsigelse af tidligere aftale.

Hav en skøn sommer!!!