Cricket: Nye sight screens færdigetableret

24. juni 2022, 11.17

Med støtte fra Jem & Fix puljen, så har AB fået indkøbt og bygget sight screens til cricketafdelingen, så man har nogle langt mere tidssvarende løsninger til afvikling af cricketkampe på Skovdigets anlæg.

Den nye løsning er permanent, og samtidig også langt bedre end den hidtidige løsning, som har været bygget op af ramme med stof, som har hængt på metalwirer eller hegnet ud mod klubbens parkeringsplads.

Fra dags dato er der i hver ende, mellem bane 1 og bane 2, en sight screen som giver et langt bedre udsyn og fjerner forstyrrelser for batteren.

Sight screens  er en baggrund der skaber en kontrast, der hjælper batteren til bedre at kunne se når kasteren slipper bolden, og derved nemmere kan læse boldens rute i luften. Herved kan batteren hurtigere vælge sit slag, og der vil ikke være nogen baggrundforstyrrelser, som distraherer batteren når der kommer en bold mod ham/hende med en høj hastighed.

Den sorte sight screen skaber en god kontrast mellem den hvide eller røde cricketbold, og giver som nævnt batteren et bedre udsyn når bowleren (kasteren) sender en bold afsted.

Her ses en af de nye sight screens, som befinder sig for enden af banen, og forbedrer udsynet fra pitchen.

Sight screens er en nødvendig del af en cricketbane, og derfor glæder vi os over det færdige resultat!

Tak for støtten til Jem & Fix, og tak for indsatsen til de ihærdige medarbejdere.