Fodbold: Flot indrangering af AB's ungdomshold

14. juni 2022, 14.17

DBU Sjælland har indrangeret klubberne i de forskellige U13, U14 og U15 rækker, og placeret AB's U17-2 hold i U17 Øst 1 rækken, samt det nye U16-mandskab i U16 Øst Reserve rækken. Dette er gældende for sæson 22/23.

AB kan derfor se frem til en sæson, hvor klubbens talentfulde mandskaber er tilmeldt de højst mulige rækker, og dermed udfordres bedst muligt rent kompetitivt.

Udover holdene i U17- og U19 Divisionen, så vil AB i den kommende sæson også have hold i følgende rækker:

• U17 Øst 1
  • U16 Øst Reserve
  • U15 Liga 2
  • U14 Liga 2
  • U13 Liga 2

Det har været et særligt fokus, at få alle hold rangeret så højt som muligt, så de matches på det højst mulige niveau. Det er uden tvivl en 'grøn'stempling af det arbejde, der udføres i talentsektorens kulisse. Det fortæller også en historie om, at talentudviklingen i AB går den helt rigtige vej, og at man i lokalunionen gør sig positivt bemærket.

Sportsligt har talenterne generelt rykket sig enormt i indeværende sæson og hvis vi skal forsætte denne udvikling, samt fastholde og spillere og trænere, er det en forudsætning at kampene i weekenden afspejler træningerne i løbet af ugen.

Vi ser frem til at følge med i næste sæson!