Klubnyheder

Fodbold: 'ET' nyder gavn af SCG's tilbud

10. juni 2022, 10.36

U19-holdets Christian Espensen Troelsen, også kendt som 'ET' er en af de AB-spillere, som nyder gavn af 2 ugentlige morgentræninger hos Sports College Gladsaxe, og det har i høj grad sat skub i udviklingen. 'ET' har også fået debut på førsteholdet i 2. Division, og dét kommer kun med hårdt og dedikeret arbejde. Han sætter ord på træningen her:

- De to ekstra træningspas tirsdag og torsdag morgen giver helt sikkert en fordel. En masse ekstra boldberøringer to gange om ugen har øget min udvikling. Derudover synes jeg også at disse boldberøringer om morgenen, hjælper mig til eftermiddagstræningerne. Morgentræningen er ikke meget fysisk belastende, og disse boldberøringer om morgenen gør, at jeg har en bedre følelse på bolden, når jeg kommer til eftermiddagstræning. Derudover er de fælles øvelser, vi laver til morgentræning, altid øvelser, som man laver op igennem hele akademiet i AB og også på senior. Derfor er der også en fordel i at have nørdet bevægelsesmønstre i pasningsøvelser til morgentræning, så de sidder på rygraden. 


- Specielt i den individuelle del af træningen er der tid til at gå i detaljerne. Der er oftest mellem 3 og 4 trænere, hvilket betyder, at de har tid til at have fokus på den enkelte spiller. Den individuelle træning har jeg brugt til at prøve at mestre positionsspecifikke områder af mit spil. Et eksempel på dette er defensive 1v1 dueller og halvliggende vristspark. Her kan der stå en træner og kigge på hver enkel duel eller hvert enkelt spark og komme med eventuelle justeringer.  

- Jeg går i 2.G på Østerbro i en idrætsklasse. Det betyder at vi først møder kl. 10 hver tirsdag og torsdag. Træningen slutter senest 9:30 på Skovdiget, og det betyder, at jeg lige kan nå i skole med toget efter træning. Jeg bader og klæder om i klubben med et par andre gutter, inden jeg tager i skole. Træning om morgenen giver en øget energi og et bedre humør, som jeg tager med i skole, slutter 'ET'.  

 

AB og Sports College Gladsaxe har et samarbejde, som giver AB’s spillere mulighed for at deltage i 2 ugentlige morgentræninger, hvor man kan gå i detaljen på en anden måde, og dermed bygge på i sin egen udviklingskurve.

 

Som SCG-elev vil du udover de to ugentlige morgentræninger få; 

  • Gratis deltagelse i fem årlige sportspsykologiske oplæg af SCG’s egen sportspsykologiske konsulent Troels Thorsteinsson. 
  • Adgang til fagligt videomateriale omkring sportsernæring med mulighed for at stille spørgsmål til vores egen konsulent inden for sportsernæring.
  • Mulighed for at deltage i SCG's introtur der går til Holbæk Klatrepark mod et gebyr på 400 kr. Her overnatter vi, laver teambuilding øvelser, klatre i deres klatrepark og lærer hinanden at kende. 

 

Vi giver derfor en særdeles varm anbefaling videre!

Der kan læses mere på SCG’s hjemmeside: www.sportgladsaxe.dk, og man er også velkommen til at kontakte direktør for SCG Jonas Enemark på tlf. 42 80 12 91, eller sende en mail på [email protected]