Klubnyheder

Fodbold: Unikke muligheder med SCG

9. juni 2022, 13.32

AB og Sports College Gladsaxe har et unikt samarbejde, som giver AB’s spillere mulighed for at deltage i 2 ugentlige morgentræninger, hvor man kan gå i detaljen på en anden måde, og dermed bygge på i sin egen udviklingskurve.

 

Som SCG-elev vil du udover de to ugentlige morgentræninger få: 

  • Gratis deltagelse i fem årlige sportspsykologiske oplæg af SCG’s egen sportspsykologiske konsulent Troels Thorsteinsson. 
  • Adgang til fagligt videomateriale omkring sportsernæring med mulighed for at stille spørgsmål til vores egen konsulent inden for sportsernæring.
  • Mulighed for at deltage i SCG's introtur der går til Holbæk Klatrepark mod et gebyr på 400 kr. Her overnatter vi, laver teambuilding øvelser, klatre i deres klatrepark og lærer hinanden at kende. 


Talentchef Bo Storm sætter et par ord på samarbejdet
- Akademiet i Akademisk Boldklub og Sports College Gladsaxe (SCG) har længe haft et officielt samarbejde, der betyder at alle spillere fra U13-U19 (fra 7. klasse – 3.G) kan morgentræne to gange ugentligt på SCG. Som talentchef har jeg dog været overrasket over at se hvor få af vores akademispillere der, i indeværende sæson, har benyttet sig af tilbuddet.

- Da jeg som 16-årig flyttede til Holland, morgentrænede vi to-tre gange ugentligt og det var dengang en enorm vigtig del af min udviklingsplan. Her havde jeg mulighed for at have et mere individuelt fokus, men ligeledes arbejde med positionsspecifikke ting, i samarbejde med spillere på ældre/yngre årgange. Det var faktisk noget af den træning der rykkede mig allermest.


- Som talentchef vil jeg klart anbefale alle spillerne på akademiet at prioriterer morgentræningen. Vores U19-anfører ET, som ligeledes som 1-års U19-spiller har spillet minutter på klubbens 1.hold, er et fantastisk eksempel på, hvad det vil sige at investere maksimalt i sin egen udvikling som spiller, slutter Talentchefen.


Og netop ’ET’ (Christian Espensen Troelsen) hører vi mere fra i morgen!

Historisk stærkt trænerteam
Fra kommende sæson (2022/23) vil vores spillere du blive trænet af Patrick Birch Braune (cheftræner på AB’s 1. senior), Simon Andresen (cheftræner på Akademiets U19 Divisionshold), Anders Mortensen (ass. træner på Akademiets U19 Divisionshold) og Daniel Simonsen (cheftræner på Akademiets U13).


Vi giver derfor en særdeles varm anbefaling videre!
Der kan læses mere på SCG’s hjemmeside: www.sportgladsaxe.dk, og man er også velkommen til at kontakte direktør for SCG Jonas Enemark på tlf.: 42 80 12 91, eller sende en mail på [email protected]   

 

Opfordringen er hermed givet videre!