Klubnyheder

Fodbold: AB Rema 1000 Cup 2022

6. maj 2022, 10.31

FODBOLD

Efter 2 års pause, så er AB Rema 1000 Cup tilbage, og der er masser af spændende kampe på programmet. U6, U8, U10 og U12 rækkerne er alle repræsenteret til nogle spændende puljer, og med over 150 deltagende hold så bliver der brug for alle baner på anlægget.

Ungdomsstævnet afholdes hvert forår, og har næsten 30 år på bagen, så der er masser af traditioner forbundet med stævnet. Masser af frivillige hænder er med til at løfte afviklingen af stævnet, som er for både bredde og talent i aldersgruppen 5-13 år, og både for piger og drenge.

Turneringen bliver afholdt på ABs anlæg i Bagsværd, som består af 7 græsbaner og 2 kunstgræsbaner, dvs. alle kampe bliver spillet samme sted. Turneringen afvikles over fredag, lørdag og søndag, og der vil alle dage blive spillet en masse god fodbold og vi bestræber os på at give spillerne samt deres medrejsende fans en kæmpe oplevelse.


AB Cup er en årlig tilbagevendebegivenhed med mere end 150 ungdomshold som fra lokalområdet, København og resten af Sjælland. Samlet kommer der estimeret i form af spillere, trænere, forældre, bedsteforældre samt andet godtfolk ca. 3000 mennesker ABs anlæg i under stævnet.


Følg med på stævnets egen hjemmeside her