Klubnyheder

Fodbold: Information ift. tøjpakken for Akademispillere

28. juli 2022, 13.40

På Akademiet har vi besluttet, at tøjpakken, fra sæsonen 2023/24, ikke længere vil være en del af kontingentet for akademiets U17- og U19-spillere.

 

Årsagen er at vi har måtte erkende, at den tid vi i sæsonen 2021/22 har brugt på bestilling af tøj, stillingstagen ift. reklamation og konstant opfølgning, har taget tid fra områder i talentudviklingen, vi fremadrettet hellere vil prioritere. 

 

I ovenstående kontekst har vi selvfølgelig forståelse for de udgifter der forbundet med tøjpakken, hvorfor alle U17/1-, U17/future- (årgang 07) og U19-spillere vil have mulighed for at få deres tøjpakke (fra 2021/22) suppleret op.

 

Herefter er Tøjpakken spillerens ejendom hvilket betyder, at spilleren selv er ansvarlig for reklamation og selv afholder udgifterne, hvis tøjet bliver væk eller går i stykker.

 

Akademispillere som mangler en tøj del fra Tøjpakken?

Hvis man som Akademispiller mangler en tøjdel jf. tøjpakken, fremsendes Talentchef Bo Storm en mail om dette. Deadline 12/8 2022.

 

Nye Akademispillere

Nye spillere på Akademiet 2022/23, vil selv skulle afholde udgifter til deres tøjpakke.

 

Tøjpakken kan bestilles på Unisport: https://www.unisport.dk/AB-Fodboldafdeling/?search_query=ab#/

 

Unisport vil fremadrettet trykke Akademiet på træningstøjet

Akademiets træningstøj fra Hummel har en forventet levetid på to år, og derfor har vi, i samarbejde med Unisport, besluttet ikke længere at trykke årgang (U13-U19), men Akademiet på træningstøjet. På den måde håber vi, at kunne nedbringe tøjudgifterne for forældre, så der ikke længere skal investeres i en ny tøjpakke hver sæson.