Klubnyheder

Fodbold: AB søger pigetræner

11. maj 2022, 10.06

AB søger U7-U9 pigecheftræner 

 

Du vil blive en del af en klub som ønsker at fortsætte med at uddanne nogle af Danmarks dygtigste fodboldspillere, og hvor vi som klub har ansvaret for kvalitet hos både elite og bredde. Vi har som mål at hver enkelt spiller kan udvikle sig sportsligt og personligt.

 

Det skal først og fremmest være sjovt at være en del af AB, hvor glæde og respekt skal gå hånd i hånd. 

 

Vi ønsker en engageret og motiveret cheftræner, som har trænererfaring og gerne med piger i aldersgruppen U7-U9.

 

Du skal være interesseret i at være en del af at sætte den faglige retning der skal til for at udvikle pigerne både socialt og fodboldfagligt. 

 

Vi har et setup med en gruppe piger af 8-12 spillere og en gruppe engagerede og støttende forældre, som er med til at løfte en del af de praktiske samt sociale aktiviteter.

 

Der trænes 2-3 gange om ugen og kamp i weekenden. 

 

Vi kan tilbyde et fodboldfagligt trænermiljø, hvor du kan udvikle dig og i et tæt samspil med den dygtige træner- og ledergruppe vi har. 

Vi tilbyder gerne træneruddannelse for at styrke det faglige niveau. 

 

Akademisk Boldklub har en vision om at fortsætte sin udvikling af at uddanne dygtige fodboldspillere og mennesker, som skal have nogle oplevelser, hvor de kan se tilbage på den tid de havde som spiller på AB, som de vil bære som et evigt DNA og huske disse minder og fælles oplevelser. 

 

Hvis du har interesse i dette eller har spørgsmål eller brug for en yderligere dialog omkring opgaven, der kan du kontakte ungdomsformand Tor Lack-Pedersen 

23 72 96 59 / [email protected]