Fodbold: Golazo Camp kommer til AB

11. maj 2022, 08.53

I uge 26 kommer Golazo Camp til AB.

Træningen er på højt niveau med fokus på skills, footwork 1V1 og koordination.

Vi har som altid et stærkt team bestående af trænere med A-licens, superligaerfaring og en masse ulandskampe der har været i elitemiljøerne enten som træner eller som spiller.

Vi har fokus på den enkelte spillers udvikling med masser af glæde, fart og tekniske øvelser, og vores mission er, at alle kommer hjem med en masse i bagagen, som de kan bruge i den daglige træning og i kamp.

Campen er fra årgang 2016 til 2008 for både drenge og piger. Spillerne bliver inddelt efter alder og niveau. Så vi både favner elite og bredde.

Vi har en målmandsgruppe. Husk at skriv målmand i tilmeldingen.

Træningen foregår mandag til fredag fra 9.00 til 14.30, vi vil være på anlægget fra 7:30 til 15:30, så forældrene kan sagtens tage på arbejde.

Pris for en uges fodboldcamp er 1850kr pr. spiller og er inkl. et spillesæt til ugen frugt og Witamin Well hver dag.

Sidste dag for alle udleveret en fodbold og skriftlig evaluering. (den skriftlige evaluering gælder dog ikke for årgang 2015/2016)

Tilmelding sker på [email protected] og ved spørgsmål så er I velkommen til at ringe til Anders eller Henrik.

Find os på facebook og Instagram