Ny i klubben
Vil du gerne prøve tennis?

AB Tennis står klar til at byde dig velkommen, hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med tennis. Hos os er både plads til helt nybegyndere (hvor vi tilbyder et voksenintroduktionsforløb til en fordelagtig pris – læs nedenfor) samt mere garvede tennisspillere.

Hvis du gerne vil prøve at spille tennis, så kan du kontakte vores træner Bjarne, og så finder i sammen et tidspunkt hvor du kan fået prøvet tennis, enten ude eller inde, alt afhængigt af årstiden. Alle er velkomne, og du kan sagtens låne en ketsjer til at starte med.

Bjarne Sloth
E-mail: [email protected]
tlf.nr. 50 41 69 22

I AB lægger vi vægt på at det skal være sjovt, udviklende og lærerigt at spille tennis. Vi favner både elite såvel som bredde, da vi er af den opfattelse, at det ene ikke udelukker det andet. Tværtimod!

Vores hold trænes af højt engagerede og dygtige trænere. Vi forventer, at Du som forælder viser respekt for trænere, klubben, for livet og arbejdet i klubben.

Vores levegrundlag er baseret på frivilligt arbejde. Vi kan ikke opretholde vores aktivitetsniveau uden hjælp fra frivillige trænere, ledere, sportslige ledere, bestyrelsesmedlemmer eller spillere og forældre. Alle skal vi give et nap med - for at AB fortsætter med at udvikle sig som klub.

Sådan kommer du i gang

Til din første træning er du velkommen til at møde op "som du er", dog mindst i et par fritidssko. Det vil dog hurtigt vise sig, at det vil være en fordel med et par indendørs/udendørs træningssko (alt efter hvornår i sæsonen du spiller). Vi anbefaler, at spillerne medbringer træningstøj, ketsjer og drikkedunk til træning. Efter træning er der mulighed for at bade i klubbens omklædningsfaciliteter, hvilket vi anbefaler, idet det erfaringsmæssigt giver et godt "socialt indslag" for spillerne.

Hvordan bliver jeg medlem?

Efter et par træningspas (højest 14 dage) er det tid til at indmelde sig i klubben. Hvis Du stadig vil gå til tennis, kan Du indmelde dig via hjemmesiden, ved udvalgte tilbud foregår indmelding via kontoret. Medlemskab påkræver kontingentbetaling som bliver brugt til træningsudstyr, turneringer, aktiviteter mv. - Alt sammen til glæde for dig som medlem.

Udover grundkontingentet betales yderligere et træningskontingent, der dækker det antal træninger om ugen, du som medlem ønsker. Som betalende medlem har du mulighed for at træne samt spille kampe for AB.

Kampe og stævner

Før du kan spille kampe for klubben, skal du være indmeldt. Så når Du har betalt dit kontingent er Du klar til at repræsentere AB i kamp. Kampe foregår i Dansk Tennis Forbunds regi. Du skal forhøre dig hos din træner i forhold til at blive tilmeldt en

turnering.

Hvis du er interesseret i at prøve at spille tennis, kan du kontakte os og lave en aftale om prøvetræning.

Cheftræner

Bjarne Sloth