Book et bord

Kontakt os på tlf.: 24 25 42 52, eller udfyld kontaktformularen her når du skal booke plads i AB Sportscafé.


I AB Sportscafé er der også mulighed for at holde sit arrangement, uanset om det er fødselsdag, bryllup eller konfirmation. Det er kun fantasien der sætter grænserne. Vi sørger sammen for den rette menu, samt for bordopstilling, stole, service, glas mm., samt personale fra start til slut, så I kun skal tænke på, at have en uforglemmelig fest. Lokalet kan rumme op til 150 spisende gæster, som kan sidde i smukke grønne omgivelser, med udsigt til opvisningsbanen med Hareskoven i baggrunden.

Når I afholder Jeres arrangement i vores sportscafé har Jeres gæster også rig mulighed for at komme ud og få frisk luft i de grønne omgivelser. Lokalet er fleksibelt og kan tilpasses til de ønsker I måtte have for jeres arrangement, da der er mulighed for opdeling. Vores sportscafé er placeret tæt på Skovbrynet station, og dermed er der let adgang til indre København. Vi tilpasser os Jeres ønsker, og er altid klar på en dialog, så I får det bedst mulige arrangement.

 

Det samme gælder holdspisninger, når sæsonen eller året går på hæld. Det er altid godt for det sociale sammenhold, at man får sagt tak for denne gang og på gensyn med en omgang hygge og noget god mad. Fællesspisning i caféen er den bedste måde at runde af på efter en træning eller kamp.


Kontakt os, og så kommer vi med konkrete forslag til en menu, som matcher Jeres budget.

Kontaktformular
Beef%20patties
Sportscafe1