Book baner
Booking af baner

Kære tennismedlemmer,

Vi er nu klar til at starte på næste fase af overgangen til et tidssvarende IT-system baseret på Holdsport platformen.

Efter introduktion af en ny hjemmeside samt migrering af data til medlemssystemet er afsluttet, introduceres nu det nye bookingsystem, som bla vil skulle anvendes ifm booking af tennisbaner fra 1. august 2022.

Velkommen til vores nye bookingsystem pr. 1. august 2022!

Ifm det nyt bookingsystem har tennisbestyrelsen valgt følgende principper ift booking af udendørs tennisbaner:

• For seniorer og ung-seniorer medlemmer: Alle baner kan bookes i tidsrummet 07-22 alle ugens dage
  • For ungdoms medlemmer: Alle baner kan bookes i tidsrummet 07-18 alle ugens dage
  • Der kan bookes 14 dage frem i tid. Der kan bookes i hele timer
  • Senior, ung-senior og ungdoms medlemmer har hver to "brikker" svarende til to timer.

Ved en banebooking skal der anvendes 2 forskellige ”brikker” = to spillernavne med samme rettigheder. Banebooking i Holdsport foretages via en app på en smartphone.

Inden man kan booke skal man installere Holdsport app’en på sin smartphone.

Hvis man IKKE har en smartphone:

Har du ikke en smartphone ring da til kontoret på tlf. 4498 7533, og så er vi selvfølgelig behjælpelige.

Der arbejdes også på en løsning til booking gennem hjemmesiden hos udviklerne af Holdsport, som vi selvfølgelig håber vi kan frigive i den nærmeste fremtid.

Man booker baner ved at følge nedenstående guide:

Smartphone:

• Log ind på jeres Holdsports-app
  • Vælg dit medlems hold på symbolet med personer, se cirkel 1.
    Mulighederne er:
    - T - medlem - senior helår eller udendørs
    - T - medlem - ung-senior
    - T - medlem-ungdom
  • Klik på de 3 streger – se cirkel 2
  • Vælg ”Booking”
  • Vælg dato Vil du længere frem end 1 uge klikker man  på den lille grå streg under datoerne – se cirkel 3
  • Vælg den ønskede bane på det ønskede tidspunkt
  • Husk at der som minimum skal være 2 medlemmer tilknyttet hver booking, og at man maksimalt kan booke 14 dage frem i tiden med maksimalt 2 bookinger per medlem.

Hvis du IKKE får brug for din reservation, bedes du afmelde din reservation. Dette sker under punktet ”mine bookinger” under Booking.

NYT BOOKINGSYSTEM PR. 1. AUGUST 2022
Billede1%20holdsport