AB søger servicemedarbejder til en fuldtidsstilling

9. august 2022, 09.48

Som servicemedarbejder bliver du en del af et team, hvor I sammen har ansvaret for at AB’s idrætsanlæg fremstår flot og indbydende. Du vil få til opgave at vedligeholde vores udendørsarealer med fodboldbaner, tennisbaner, cricketbaner, beachbane mv. samt vedligeholde og rengøre den store hal med tilhørende omklædningsrum, toiletter m.m.

AB har omkring 1.300 aktive medlemmer, som dyrker fodbold, cricket, tennis og håndbold. Arbejdsstedet er Skovdiget 1, 2880 Bagsværd, og ansvarsområdet indbefatter både AB hallen og de omkringliggende boldbaner på adressen.

Opgaver

Vi tilbyder et job med afvekslende opgaver inden for vedligeholdelse, pleje og rengøring af anlægget, både udendørs og indendørs. Udover det, skal drifts- og servicemedarbejderen agere imødekommende og udvise fleksibilitet overfor klubbens ledere, trænere og medlemmer samt gæster. Du indgår i et team på i alt 4 ansatte, og du refererer til forretningsføreren.

• Vedligeholdelse og rengøring af udendørs- og indendørsarealer
  • Servicering af de forskellige idrætsafdelinger samt trænere og medlemmer
  • Diverse ad hoc-opgaver

Er du den kollega, som vi søger?

Den rette servicemedarbejder til vores team, opfylder optimalt set følgende:

• Tager initiativ, arbejder selvstændigt og har hænderne skruet rigtigt på
  • Sætter en ære i, at idrætsanlægget præsenterer sig fra sin bedste side
  • Har eventuelt erfaring med service og rengøring fra tidligere stillinger
  • Har eventuelt håndværks- eller gartnermæssig baggrund
  • Har erfaring og trives med en daglig kundekontakt
  • Brænder for dit job, er samarbejdsorienteret og serviceminded
  • Motiveres af en varierende hverdag, med opgaver både inde og ude

Ansættelsesvilkår

Du tilbydes en spændende hverdag i en dynamisk organisation, hvor vi satser på engagement og et højt energiniveau. Der er tale om en fast ansættelse på funktionærvilkår. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med toholdsskift. Den primære arbejdstid ligger i dagtimerne. Dagvagterne ligger mellem kl. 07:00-15:00 i hverdagen og aften kl. 15:00-22:30. En ren straffeattest skal fremvises på opfordring, og der vil blive indhentet en børneattest ifm. ansættelsen. Spørgsmål kan i fortrolighed rettes til forretningsfører, Steen Rydal Jørgensen, på telefon 20 67 76 79 eller på [email protected]

Ansøgning og CV sendes elektronisk til [email protected] senest fredag den 26. august 2022 kl. 10:00. Vi ser frem til at høre fra dig!