Fodbold: Mads Øvlisen bliver cheftræner for U17-Future

24. juni 2022, 11.05

Imens spillerne på Akademiet i indeværende uge blev sendt afsted på sommerferie, forsætter forberedelserne frem mod kommende sæson. Primo juli annoncerede Akademiet, at der oprettes et future-hold for sæsonen 2022/2023 og nu er tiden kommet til at annoncere cheftræneren for Akademiets kommende U17-Future-hold.

Talentchef Bo Storm om det nye samarbejde

- Hele etableringen af U17-Future-holdet har været en proces, hvor vi i den Sportslige Ledelse virkelig har gjort os umage og arbejdet grundigt og systematisk ift. at forsætte Akademiets progressive udvikling. Ansættelsen af en cheftræner har selvfølgelig været et kardinalpunkt, og selvom processen har været lang og involveret utallige samtaler, har vi på intet tidspunkt ville komprommitere kvaliteten.

- Mads har længe været på blokken - ikke bare hos os, men ligeledes hos Nordsjællands ‘’lidt’’ større akademier.  At det er lykkedes os at tilknytte Mads som cheftræner for vores U17-Future hold er et kæmpe scoop. Mads er fodboldfagligt et spændende sted i sin udvikling, og med hans nysgerrighed, dedikation og ambition er vi i den sportslige ledelse overbeviste om at Mads, både som menneske og træner, er den rette til at løfte ambitionen med U17-Future holdet, slutter Bo Storm.

Mads Øvlisen ser frem til den nye rolle

- Det er med stor ære at blive en del en traditionsklub som AB med en stærk organisation, hvor der bliver arbejdet på at udvikle fremtidens fodboldspillere med en innovation tilgang, og hvor ambitionerne, motivationen og det hårde arbejde er drivkraften for spillernes udvikling. Den filosofi som Akademiet arbejder efter, ser jeg mig selv i, og derfor ved jeg, at vi er det helt rigtige match.

- Som træner er det vigtigt for mig at have fokus på at bevare glæden og nysgerrigheden i spillet, hvilket jeg blandt andet gør gennem positiv holdånd, samarbejde og respekten for det individuelle menneske. Samtidig er den konstruktive feedback til den enkelte spiller afgørende for videreudvikling af kompetencerne. Min tilgang til spillet på banen er, at vi skal dominere kampene på bolden og turde at tage chancer. Det er min overbevisning, at vi udvikler de bedste spillere ved at sætte dem til at løse de svære situationer med bolden ned på græstæppet. Det ser jeg frem til at gøre med en spændende og talentfuld gruppe drenge på det kommende U17 Future hold i AB.

- Til sidst vil jeg gerne sige stort tak til A27 for udviklingsmulighederne og et kanon samarbejde.

Fakta om Mads Øvlisen (31 år gammel)

Mads har tidligere været cheftræner for U16-årgangen i Fremad Amager, men har i indeværende sæson været cheftræner for A27s meget succesfulde 09-årgang. Mads er i besiddelse af DBUs B-licens og arbejder til dagligt med Sales Development.

Vi byder Mads varmt velkommen i klubben!